HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

Last van een angststoornis?

Je bent niet alleen. Bijna 20% van de Nederlanders krijgt in het leven te maken met een angststoornis. Het gaat om serieuze klachten, die de kwaliteit van je leven ernstig aantasten. Kenmerken van een angststoornis, angstaanval of paniekaanval zijn bijvoorbeeld hartkloppingen, zweten, trillen, ademnood, duizeligheid en misselijkheid. Wanneer je hier regelmatig last van hebt en dit zorgt voor problemen in je dagelijks leven of op je werk, is er mogelijk sprake van een angststoornis.

Online behandeling angststoornis

Mogelijke angststoornissen zijn specifieke fobieën, paniekstoornissen, sociale angststoornissen en agorafobie (pleinvrees). Heb je het vermoeden dat je last hebt van een angststoornis? GGZ Online helpt je graag met het aanpakken van een angststoornis door middel van online therapie. Onze hoogopgeleide psychologen bieden specialistische GGZ-behandelingen gericht op angst en paniekaanvallen. Iedere client krijgt zijn eigen online psycholoog die gespecialiseerd is in het behandelen van angststoornissen.

Als je aanmelding bij ons binnen is, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je weet snel waar je aan toe bent.  Met een intensieve behandeling van 2 sessies per week, helpen we je graag in korte tijd van je angststoornis af.

De voordelen van een online behandeling bij GGZ Online:

 Verzekerde zorg  vanuit het basispakket van de ziektekostenverzekering
– Mogelijkheid tot een behandeling in de avonduren van 18:00 – 21:00 uur
– Mogelijkheid tot een behandeling op zaterdag en zondag
 Geen wachttijden
– Behandeling in jouw eigen vertrouwde en veilige omgeving
 Geen reistijden/reiskosten voor cliënten
– Unieke mogelijkheid om online een EMDR-behandeling te krijgen

Wil je meer weten of een online behandeling inplannen?

Neem dan contact met ons op of bel vrijblijvend 085-8882592.

Wat doen wij?

GGZonline is een volledig online werkende GGZ instelling. Wij bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Dus wij kunnen langere behandelingen aanbieden. Wij zijn een landelijk werkend diagnostiek- en behandelcentrum. Wij behandelen cliënten met een psychische aandoening zoals een depressie of angststoornis. Elke ziektekostenverzekeraar vergoedt het grootste deel van de kosten (ca. 80%). Wij kennen geen wachtlijsten, dus u kunt snel in behandeling worden genomen. Onze behandeling bestaat o.a. uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.

Wij werken volledig online volgens de laatste innovaties zoals beveiligd beeldbellen, e-learning en e-health. Daarmee zijn wij een zorginstelling zonder een fysieke locatie. Dat biedt dus veel gemak voor u. Wij zijn door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als WTZi instelling (GGZ instelling).