HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

Ben je benieuwd wat online therapie voor jou kan betekenen?

Online therapie is een interessant en goed alternatief voor de conventionele face-to-face sessies met een psycholoog of psychiater. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat online therapie vaak even effectief is als face-to-face therapie. 

GGZ Online gebruikt moderne en bewezen instrumenten zoals e-health, beveiligd beeldbellen en nieuwe software die online EMDR behandeling mogelijk maakt. Samen met de intensiteit van de behandeling zorgt dit voor goede resultaten in relatief korte tijd.

Online behandeling bij GGZ Online

GGZ Online is een online GGZ-organisatie. We bieden effectieve behandelingen voor depressie en diverse soorten angststoornissen. Mogelijke angststoornissen zijn specifieke fobieën, paniekstoornissen, sociale angststoornissen en agorafobie (pleinvrees). GGZ Online helpt je graag met het aanpakken van je probleem. Onze hoogopgeleide online psychologen bieden specialistische GGZ-behandelingen gericht op angst en paniekaanvallen en depressie. Iedere client krijgt zijn eigen online psycholoog die gespecialiseerd is in het behandelen van depressie en angststoornissen.

Als je aanmelding bij ons binnen is, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je weet snel waar je aan toe bent zonder lange wachttijd.  Met een intensieve behandeling met gemiddeld twee afspraken per week, helpen we je graag in korte tijd van je angststoornis of depressie af.

De voordelen van een online behandeling bij GGZ Online:

 Verzekerde zorg voor depressie en angststoornissen vanuit het basispakket van de ziektekostenverzekering
– Mogelijkheid tot een behandeling in de avonduren van 18:00 – 21:00 uur
– Mogelijkheid tot een behandeling op zaterdag en zondag
– Geen wachttijden
– Behandeling in jouw eigen vertrouwde en veilige omgeving
 Geen reistijden/reiskosten voor cliënten
– Unieke mogelijkheid om online een EMDR-behandeling te krijgen

Lees meer

Een behandeling voor een depressie of angststoornis valt onder de basisdekking van de ziektekostenverzekering. Zorgverzekeraars betalen het ongecontracteerde tarief. Aan het einde van de behandeling declareer je de kosten bij de zorgverzekeraar die deze kosten grotendeels vergoedt. Wil je meer weten of een behandeling inplannen?

Neem dan contact met ons op of bel vrijblijvend 085-8882592.