HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

HÉT LANDELIJK ONLINE GGZ BEHANDELCENTRUM

Last van een depressie?

Een depressie is een psychische aandoening die je stemming en gevoelens raakt. Depressieve klachten zijn niet altijd goed te herkennen. Als je een depressie hebt, voel je je vaak erg somber. Je verliest je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten.

Online behandeling

Zo’n 550.000 mensen in Nederland zijn in behandeling voor een depressie. Dit gaat soms vanzelf weer over, maar in veel gevallen is een er een behandeling nodig. Als de gevoelens van somberheid langer dan twee weken duren, raden we je dan ook aan om in actie te komen en je aan te melden bij GGZ Online voor een online behandeling.  Iedere client krijgt zijn eigen online psycholoog die gespecialiseerd is in het behandelen van depressie- of stemmingsstoornissen.


De voordelen van een behandeling bij GGZ Online:

 Verzekerde zorg voor vanuit het basispakket van de ziektekostenverzekering
– Mogelijkheid tot een behandeling in de avonduren van 18:00 – 21:00 uur
– Mogelijkheid tot een behandeling op zaterdag en zondag
 Geen wachttijden
– Behandeling in jouw eigen vertrouwde en veilige omgeving
 Geen reistijden/reiskosten voor cliënten
– Unieke mogelijkheid om online een EMDR-behandeling te krijgen

Een behandeling voor een depressie valt onder de basisdekking van de ziektekostenverzekering. Zorgverzekeraars betalen het ongecontracteerde tarief. Wil je meer weten of een online behandeling voor inplannen?

Neem dan contact met ons op of bel vrijblijvend 085-8882592.

Veelgestelde vragen over een depressie

Veel mensen net als jij vragen zich af of zijzelf of een vriend of familielid aan een depressie lijdt. En als dat dan het geval is vraagt men zich vaak af hoe het te behandelen valt, hoe lang het duurt,of het ooit nog overgaat en meer van zulk soort vragen. Hier vind je de top 5 meest gestelde vragen over een depressie en de antwoorden. Heb je toch nog een vraag of wil je gewoon even vrijblijvend met ons overleggen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

depressie
depressie